Mabel Mangnus

Mabel Mangnus / Fotostudio SOL10 onderscheidt zich door haar mooie portretten en sfeervolle foto reportages. Fotografie is een zoektocht naar de schoonheid van een beeld, een gevoel, iets bijzonders wat een verhaal compleet maakt. In deze zoektocht heeft SOL10 toegang tot een professionele studio in Heusden maar fotograferen op locatie is ook mogelijk. Zo is Heusden met haar groene wallen, grachten en oude straten een hele mooi achtergrond decor voor familie portretten of bruidsreportages. Een combinatie fotoshoot van fotostudio en ‘ fotografie op locatie’ is ook mogelijk. Dit wordt vaak toegepast bij familieportretten waarbij er eerst een fotoshoot in de studio is en daarna op de groene wallen van Heusden. Bij slecht weer maken we gebruik van naar alternatieve locaties zoals een studio of monumentaal pand in Heusden.

SOL10 werkt ook veel voor bedrijven. Dit varieert van het fotograferen van produkten, een groepsportret tot een bedrijfsreportage. We werken voor bedrijven zoals VMG, BMW, de Palieter groep en All Seas maar ook voor kleine bedrijven zoals een advocatenbureau en de lokale bakker. Naast de fotografie is het ook. mogelijk om beelden te laten verwerken tot bijvoorbeeld een kerstkaart voor de medewerkers. Het drukwerk/printen van de foto’s kan SOL10 ook verzorgen. Hieronder vind je een impressie van foto’s van bedrijfsreportages.

SOL10 werkt samen in een verbond van fotografen zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Ook schakelt zij indien gewenst voor bijvoorbeeld een huwelijk ook andere fotografen in.

Website

Mabel Mangnus